2009/02/28

Thaiföld & Kambodzsa 10/12: Koh Samui

Uj kedvencem: a palmafaerdos Samui szigete. Erdekes, hogy Thaifold osszes szigeten vannak agyonzsufolt es tok ures tengerpartok alig par szaz meterre egymastol es ez alol Koh Samui sem kivetel. Vegre 6 napot maradunk a seggunkon, nem utazunk, csak elveztuk a semmittevest. Megismerkedtunk par helyi arccal (3 pincerno es hoteltulaj) ezutan minden este az o barjukban kotottunk ki. Napkozben furdes vagy motorozas, csak igy lehet elviselni a meleget.

madarvasar
temlomok es buddhak



tengerpart a bungaloinktol par lepesre (Lamai beach)
Az egymas mellett levo ugynevezett Anyasziklat es Apasziklat megallas nelkul fotozzak a foleg azsiai turistak. Melyik szikla lathato a kepen??
Egy "7 Eleven" a thaifoldi 4402-bol. A valaha csak reggel 7-tol este 11-ig nyitva tarto ejjel-nappali boltokat (na honnan a nev?) szerintem mindenki szereti, helyiek es turistak is. Itt mindent meg lehet kapni, legfokeppen hutott olcso sort, nem draga, valamint lehet kavezni, hot-dogozni, stb. is. Ez egy eleterzes... :))
Ha mar David Beckham is vett a szigeten nyaralot, akkor epitsunk europai stilusu epuleteket az "igenyes" es penzes turistaknak. Ezek a hazak egyszeruen nem ide illoek es garantaltan "thaiidegenek".
vizesesekbol nincs hiany a szigeten
korbemotoroztuk a szigetet joparszor
a kedvenc strandom

Nincsenek megjegyzések: